Paniek om niet-gevaccineerde kindertjes

Vanochtend in de auto naar school kreeg ik weer de nieuwsberichten mee. Het ging over 1366 behandelingen van artsen die niet nodig werden bevonden en geschrapt moeten worden volgens onderzoek van een aantal ziekenhuizen. Daarna vertelde de nieuwsmevrouw dat veel mensen met diabetes ongezond eten en liet ze een arts horen, die zei dat zieke mensen vaak maar raak blijven eten en alleen vertrouwen op pillen van de dokter. En dat die pillen meestal niet of nauwelijks werken.

Over die onderwerpen hebben we het al vaak gehad en daarom wil ik het vandaag ergens anders over hebben met je: over BOING, belangenvereniging voor ouders. Die hebben een meerderheid in de Tweede Kamer zo ‘gek’ gekregen, dat zij vinden dat ouders die hun kinderen naar de opvang sturen, dienen te weten of er ook kinderen daar rondlopen, die niet gevaccineerd zijn.

Dat vond ik dus eng! Want er is een enorme propaganda over vaccineren en de waarheid is nog lang niet uit de mouw. Laten we nou eerst eens eerlijk zijn met z’n allen en eens gaan uitvissen wat er eventueel wel en niet nodig is aan vaccinaties. En mensen zijn op dit moment nog vrij om te beslissen of ze hun kinderen wel of niet vaccineren. Laten we dat vooral zou houden! In Amerika is er een terreur gaande. Kinderen krijgen daar nog veel meer vaccins dan hier en het is verplicht om te vaccineren. We hoeven dat land niet eeuwig te kopiëren, toch? Vooral wanneer ze weer eens van die domme dingen doen, die wij hier niet zouden moeten willen!

Er is gewoon meer dan voldoende bewezen dat vaccineren gevaarlijk is in veel gevallen. Kindertjes lopen er stoornissen van op, vooral autisme en dat is heel ernstig! Er is daarom een geweldige reden om eens te gaan uitzoeken of het in deze tijd überhaupt nodig is om te vaccineren en zo ja hoeveel dan en tegen welke kinderziektes.

En als je dat gedaan hebt en de mensen zijn dan nog steeds in paniek, wanneer ze horen dat een kind niet gevaccineerd is … tja maak dan aparte groepen voor wel- en niet-gevaccineerde kindjes. Het is een grapje hoor, ik bedoel eigenlijk te zeggen dat je niet zo snel in paniek moet raken. Adrenaline is duur spul, dus bewaar het alsjeblieft voor noodsituaties!

Ik moet weer verder. Hier kun je het nieuws kort lezen en er zo eens over mijmeren door de dag heen. Fijne dag!

Cheers,

Sophy

 

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en facebook aanwezig zijn.

Twitter: @sophyvass   –   facebook/sophyvass   –   LinkedIn

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction