Over augurken, neuronetwerken en gammagolven

De titel van dit stuk komt uit een grapje dat ik gisteren tegen Brahman maakte en waar hij om moest lachen. Ik zei: “Het is nu toch wel eens tijd dat we op een aardse manier kunnen verklaren wat magie echt is. Ja, leuk die pijnappelklier en die gedachtekracht, maar er is natuurlijk gewoon meer. En met planten werkt het ook niet, want die lui kunnen je nog lelijk, ziek en dood krijgen met een augurk”.

Hier een zure bom, een súperaugurk

Vandaar het plaatje hierboven van Pokémon Sudowoodo, die eigenlijk een boom is, geloof ik, maar ik vind hem een augurk. Je mag best je mening hebben over een feit, toch? Misschien weet je nog dat ik een tijdje geleden over iemand schreef, die mij nog eventjes dunnetjes vervloekte met behulp van één sinaasappel? Nou, een sinaasappel werkt op je longen. Dus als het de sinaasappel was geweest, die iets met me had gedaan op dat moment, dan had ik longontsteking gekregen. Of kanker en dat heb ik niet gehad. Een beetje huidkanker volgens mij, maar dat had ik eerder ook al. De sinaasappel deed he-le-maal niets, maar de woorden en de concentratie van die vrouw wel. We noemen zulks magie, omdat we niet weten wat het is. Maar vandaag ga ik het uitleggen.

Neuronetwerken

Neuronetwerk

Kunnen wij concluderen dat iemand die wil dat jou iets rottigs overkomt, dat inderdaad gewoon met een augurk kon doen. En zelfs zónder augurk. Dat het nu niet meer kan. De mensen waren allemaal verbonden met elkaar, waardoor we eigenlijk allemaal een soortement van neuronetwerk met elkaar vormden.

Als je niet meer weet wat een neuronetwerk nog maar was: het is kennis over een specifiek onderwerp, die zich in je hersenen bevindt. Die kennis wordt gevormd, doordat groepen hersencellen verbindingen met elkaar maken: neuronetwerken. Als je heel veel weet over bijvoorbeeld bomen, dan heb je in je hersenen een neuronetwerk dat over bomen gaat.

Nu waren de mensen dus niet alleen met zichzelf, maar ook met elkáár verbonden door middel van zulke neuronetwerken. Soms was het zelfs eng, want dan wist je ex precies op welk moment hij moest langskomen om ruzie te kunnen veroorzaken met je kinderen. Je snapt wat ik bedoel he? Mensen wisten dingen van elkaar en dat was niet omdat ze een goedwerkende rechter hersenhelft hadden, maar omdat er verbindingen waren tussen hersenen van verschillende mensen onderling. Daardoor kreeg je dat mensen gingen neuzelen over we’re all one en dat soort ranzige onzin meer. Nee, godzijdank zijn we niet allemaal één zeg! Ik moet er niet aan denken. Wat voor wereld zou dat wezen?

Eén ding: uit wat voor materiaal waren die verbindingen tussen jouw hersenen en die van je buurman gemaakt? Dat kan niet iets zichtbaars zijn geweest, want dan had je als een Siamese tweeling aan elkaar vastgezeten. Dat was niet het geval. Nou, voor je internet gebruik je wifi, toch? Draadloze verbindingen. Dat hebben onze hersenen toen ook gedaan en wel door middel van hersengolven.

Aangezien die met het blote oog niet zichtbaar zijn en zelfs met apparaten nog moeilijk te meten, moest ik de bovenwereld in om ze los te halen. Als je echt helderziend bent, dan zie je ze namelijk wél en dat ben ik dus. Nú zijn die verbindingen er niet meer en dát is de reden waarom mensen je op dit moment niets meer kunnen doen met zoiets vaags als gedachtekracht of magie. Die onzichtbare en onverklaarbare beïnvloeding, waar je aan kapot gaat zonder te weten wat er gebeurt.

Ik heb ook steeds verteld dat dit überhaupt heeft gekund, doordat ik een satanische verkrachting heb ondergaan als baby. Zoals in iedereen zat dat mens dat we satan of duivel noemen, ook in mij en van schrik viel die uiteen in nogal veel stukken. Die gingen overal en ergens naar toe, maar waarom gebeurde dat? Ik heb altijd gedacht dat het was, omdat die man in een staat van thètagolven zat en wanen kreeg. Dat hij toen rare spreuken ging zeggen, waardoor het mens aan flarden ging. Nee! En het was ook niet omdat ik een taak voor de mensen heb, dat dit alleen met mij kon gebeuren. Het was iets anders.

Wit licht: gammagolven

Wit licht: gammagolven

Ik heb altijd verteld dat ik zoveel van dat witte licht zag. Mensen leken er wel van gemaakt en er waren overal hele bollen van. ‘Magie’ was dat, maar wat was het nou? Dat ga ik je nu vertellen: het waren gammagolven. Die worden aangemaakt door je hersenen, wanneer je je concentreert. Ze horen bij je beide hersenhelften namelijk. Die verkrachter deed zijn ding en Delilael schrok, waardoor ze uit mekaar viel. Dat kon verder niemand, alleen zij. Godzijdank, maar hoe kon zij uit elkaar gaan?

Ga ik ook vertellen en wel nu: de combinatie van honger naar macht, rituele seks, schrik en doodsangst. Waarom dacht je dat satanisten dit soort rituelen doen met mensen? Ze willen macht! Vanuit een honger naar macht verkrachten ze anderen. Die verkeren in een enorme shock en in doodsangst en wie er dan in stukken gaat, dat is Delilael. Waarom? Omdat ze het verkeerd doen, heel simpel. Ze moeten zichzélf laten verkrachten, want zíj zijn het immers, die die honger naar macht hebben! Maar ze verkrachten een ander en die is doodsbang, maar die hoeft geen macht. En daarom kan verder niemand anders uit elkaar springen: de mensen weten niet hoe het moet. De enige die er slecht en gek genoeg voor is, dat is echt die Delilael. Degene die we ‘duivel’ noemen of ‘satan’. Hoezeer er ook 5 miljard mensen rondlopen die zo’n uiteengevallen deelpersoonlijkheid van haar zijn, zo gestoord zijn ze niet.

Alter ego en duistere zijde

Het is jammer dat we zo weinig weten over de tijd van Atlantis. De verhalen uit de mythologie gaan vaak over die periode, maar die zijn ontzettend opgeblazen en doorspekt met ‘magische’ elementen. Daardoor zijn we gaan denken dat ze niet gebeurd zijn. Toch zijn de meeste verhalen in de kern wél waar gebeurd. En het feit dat iedereen een alter ego heeft, stamt ook uit die tijd. Ik laat het hier buiten beschouwing. In de psychologie weet men namelijk wel dat mensen een alter ego hebben en ook dat iedereen een duistere kant in zich heeft. Dat weet je zelf ook wel van jezelf en er zijn genoeg methodes om die aan de kant te krijgen enzo.

Mijn alter ego is Delilael zelf en dat is niet dat wat er nu van het mens over is gebleven, nadat ze honderdduizenden malen uit mekaar is gebèrsten. Dat is de originele madam en die zit in mij te zitten. Wees er maar blij om, want dat mens wil je echt niet in je hebben! Die ging in stukken toen ik verkracht werd en die kwam van schrik overal terecht. De andere stukken van haar hadden die kracht niet meer, doordat ze al een stuk van haar wáren. Dus jouw alter ego is óók Delilael, maar dan een al eerder uiteengeschoten stuk van haar. Die stukken hadden ook niet genoeg honger naar macht. Moet je nagaan hoeveel je daarvan moet hebben om in stukken te kunnen gaan, want hoeveel mensen zijn er niet bezeten van macht? En toch zijn die niet doortrapt genoeg om in stukken te gaan.

Waarom komen we niet achter de waarheid over allerlei simpele dingen? Natuurlijk: we hebben toch allemaal die duivel in ons. Dat stukje duistere aanwezigheid dat ons in de war maakt, dat ons afleidt van ons onderzoek. Dat maakt dat we het niet geloven, als we de waarheid zien en dan maar weer verder gaan zoeken. Doordat we allemaal met elkaar verbonden waren via dit monster, kon zij ook testen in laboratoria manipuleren. Zo kon je de waarheid niet vinden, als zij dat niet wilde. Hoe ging dat?

Gamma zei ik

Bevobbeld: je wilde dat er uit je bloedonderzoek kwam dat je geen tekorten had aan vitamines. En dus zond je dat uit. Je zette er concentratie op en voilà. Gamma, zei ik. Gammagolven. Dat is deel 1 van hoe ‘magie’ echt werkt. Hoe anderen je leven konden platleggen zonder dat je er maar iets van kon bewijzen. Of er iets tegen doen.

Geweten

Maar er is meer! Mensen die op die onzichtbare manier een ander konden platleggen en zichzelf konden verrijken met van alles en nog wat, gebruikten die gammagolven om onbewust contact te maken met een ander. Het was de duistere zijde in hen die het werk deed en omdat die voor dat soort mensen heel erg onbewust is, wisten ze niet exact wat ze deden. Als je dat wél wist, dan deed je zulke dingen niet.

Ik heb opgemerkt dat de meeste mensen die dit wél deden, een heel chaotische gedachtengang hebben. Ze doen allerlei slechte dingen en die skippen ze gelijk weer. Dat is iets wat een bewuste persoon niet kan! Ik kan niet iemand iets rots toewensen, er mijn concentratie op zetten en dat vervolgens nog skippen ook. Mijn geweten zou dat niet pikken en dat zou me net zolang gek maken en achternazitten in mijn dromen, totdat ik het goedgemaakt had. Als je normaal in elkaar zit, doen je hersenen gewoon hun werk en heb je niet veel aan onbewuste stukken in jezelf zitten.

En daarom is het ook zó moeilijk om uit te vissen hoe dit nou allemaal gewerkt heeft: mensen die slechte dingen doen, skippen die en liegen er daarna over. Ze weten ergens nog wel dat ze het gedaan hebben, maar niet meer zo heel duidelijk. Dat maakt dat ze met zichzelf kunnen leven en het verklaart óók waarom juist déze mensen zichzelf altijd zo enorm omhoog moeten trekken: we zijn niet gewoon mensen, maar engelen en zelfs goden, zeggen ze. Eigenlijk ben ik een prinses. Eigenlijk ben ik heel groots. Zij hebben een duistere zijde van enorme afmetingen, maar weten nog wel dat ze eigenlijk zelf goed zijn. Dat zij die duistere zijde niet helemaal zelf zijn, hoe diep het ook in ze zit. Ze compenseren die door zichzelf erg omhoog te drukken.

Programmeren met taal

Wat ik zei: er is meer. Met behulp van gammagolven kon je onbewust contact maken met een ander, in wie die duistere zijde oftewel Delilael, ook zat. Maar dan had je nog niets gedaan! Eerlijk is eerlijk, ik zou het uitleggen.

De tweede helft van wat mensen met elkaar deden, was nu via concentratie werken op de wil (de thalamus) en de baas (de pijnappelklier) van andermans hersenen. Wanneer ze voelden dat ze ‘contact’ hadden (en dan wisten ze dus niet eens met wie of met wat), zeiden of dachten ze iets in woorden.

Ik wil dat jij ziek wordt

Ik wil dat mijn relatie voor altijd duurt.

Ik wil deze baan hebben.

Enzovoort

Waar ze contact mee hadden, dat was de thalamus en de pijnappelklier van een ander. De thalamus, dus de wil van die persoon, werd even lamgelegd door de gammagolven. De pijnappelklier werkt op taal, zoals ik al eerder heb verteld. Zo’n zinnetje ‘IK wil het hebben’ maakte dat de pijnappelklier van die andere persoon geen energie meer ging steken in datgene wat de boosdoener voor zichzelf wilde hebben. Via de gammagolven ging die taak naar de opdrachtgever, de boosdoener dus. Dan ging diens pijnappelklier die taak voor hem of haar uitvoeren en de ander kon het niet meer.

Dus een zinnetje als: ‘IK wil die baan hebben’ werkte als volgt: het onderbewuste van Kaatje, die de baan wilde hebben, ging gammagolven uitzenden via Delilael, haar duistere zijde. Die gingen naar de andere sollicitanten, waar ze even hun wil stillegden, terwijl Kaatje haar ding deed. Dan gingen ze naar hun pijnappelklier en die ging dan niet meer zorgen dat zij die baan nog konden krijgen. Kaatje gaf immers te kennen dat ZIJ hem wilde? Kaatjes pijnappelklier ging dan zélf aan de slag om te maken dat zíj de baan kreeg. Die ging dus allerlei mineralen en andere substofjes aanmaken, die zorgden dat zij werd uitgekozen: bijvoorbeeld zirkonium om te maken dat zíj positief overkwam op de sollicitatiecommissie. De andere sollicitanten maakten dat zirkonium niet meer aan en daardoor was er met hen geen ‘klik’, zie je.

Dat het op mij erger werkte dan op anderen, kwam doordat het origineel van de duistere zijde in mij zat: dat mens Delilael. Die kon me alleen niet overheersen, omdat ik geen boodschap heb aan het kwaad. Ik hoef geen macht en ik hoef een ander niet lam te leggen om zelf iets te krijgen van het leven. Ik haal dat niet weg bij een ander, maar creëer gewoon de kans zelf. Als ik een baan wil hebben, concentreer ik mezelf op de werkgever die een baan aanbiedt, die ik heel graag wil hebben. Ik bezoek de website van het bedrijf of de organisatie en ga kijken of het inderdaad matcht. Daarna ga ik mezelf dusdanig profileren dat ik grote kans maak om de baan ook daadwerkelijk te krijgen. En dat heet creëren! Ik heb daar veel succes mee gehad in de tijd dat ik nog banen had.

Lieve lezer, je zult wel moe zijn na dit artikel! Ik zelf wel in ieder geval en ik heb nog een paar stukken vol met gammagolven in mijn tuintje zitten. Die ga ik ‘aanvallen’ om te zien of mijn leven – en hopelijk het leven van nog veel meer mensen – dan weer wat draaglijker wordt. Gammagolven zijn er om je te concentreren op bijvoorbeeld een boek of een film. Niet om een anders leven plat te leggen in het voordeel van jezelf. Het is ook nergens voor nodig, want je kunt zelf kansen creëren voor jezelf.

Ik hoop dat het principe nu weer een stuk aardser, uitlegbaarder en grijpbaarder is geworden. Dit wetenschappelijk onderzoeken kan denk ik niet meer, want die golven van Delilael zijn niet meer aanwezig in de mensen. Maar als je je gewoon concentreert op een ander, zullen de apparaten die die dingen kunnen meten, waarschijnlijk wel uitslaan. Dat is mijn stuk van de boodschap niet, hoewel ik ervan hou als dingen duidelijk zijn, logisch. Uitlegbaar. Fijne dag!

In 1978 maakte Alan Parsons met zijn album Pyramid al gewag van gammastraling. Die werd gebruikt om dingen te laten groeien! Hier het nummer Pyramania:

 

©Sophia Vassiliou 2017

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction