Numerogie, kabbalistiek en je leven op slot

Een lemniscaat is gewoon een liggende 8. Doel: alles uit balans halen. Lukt dus niet meer :-)
Een lemniscaat is gewoon een liggende 8. Doel: alles uit balans halen. Lukt dus niet meer 🙂

Op mijn andere blog vertelde ik al sinds augustus 2013 dat numerologie en ander gegoochel met getallen niets meer uithaalt. Maar er is 25.000 jaar lang wél heel veel gewerkt met getallen. Positieve mensen probeerden er een uitweg mee te vinden, zodat ze nog een beetje konden leven en negatieve mensen probeerden via getallen en letters alles naar zichzelf toe te trekken en het leven voor andere mensen op slot te zetten. Dat dat redelijk gelukt is, kun je vast wel beamen!

Over ieder getal wordt van alles geschreven. Gelukkig zijn we zelf ook een beetje kwijtgeraakt wat je met getallen allemaal kunt! Maar hieronder zet ik even de getallen neer, die een betekenis hebben en wat ze hebben gedaan. Wat ze hebben opgelost of juist in de war geschopt:

 • 0: de leiding over je leven. Negatief: de leiding over het leven van een ander verkrijgen
 • 1: wie jijzelf bent, dus je persoonlijkheid. Negatief: arrogantie en controle
 • 2: liefde en andere menselijke relaties. Negatief: te grote gevoeligheid en hypocrisie, verlegenheid die nep is
 • 3: creativiteit en kunstzinnigheid. Negatief: jaloezie
 • 4: Structuur, orde, materie, werk: en daarmee het leven zelf eigenlijk. Negatief: bekrompenheid, denken in schaarste. Een ander de ruimte niet gunnen om te leven
 • 5: Vrijheid, jezelf mogen zijn, mens zijn, überhaupt bestaan. Negatief: rusteloosheid, eeuwige schommelingen
 • 6: dienstbaarheid. Negatief: kritiek, kritisch zijn, een ander de grond intrappen
 • 7: wijsheid en intuïtie. Negatief: energetische diefstal: een ander wil zélf de wijste zijn en alles weten
 • 8: balans en eenheid met jezelf. Negatief: uit onbalans vuile krachten gebruiken en onzuiverheid. Corruptie
 • 9: universele liefde: liefde voor alle mensen en voor het leven. Negatief: zelfmedelijden

 

Dan heb je nog zogenaamde ‘karmische’ getallen. Het zijn getallen waarmee bepaalde factoren in je leven op slot werden gezet:

 • 13: op het gebied van werk, materiële zaken en het leven zelf functioneert niet
 • 14: Je hebt geen vrijheid om te bestaan. Tegenhouden, blokkeren
 • 16: de liefde functioneert niet
 • 19: Je weet niet wat je doet en bent blind voor je omgeving

 

Dan heb je nog de zogenaamde ‘meestergetallen’. Het zijn er maar 3, want alle andere dubbele getallen hebben geen betekenis:

 • 11: vrede stichten, idealisme
 • 22: wereldleider zijn, de nieuwe wereld opstarten
 • 33: goddelijkheid. Die hebben uiteraard alleen God en de Godin, maar de mensen hebben ervan weten te stelen en die misbruikten massaal goddelijke krachten. Daardoor hebben ze het God en de Godin onmogelijk gemaakt om de problemen van onze wereld op te lossen en worden de problemen in de wereld steeds groter. Mocht je nog krachten hebben, geef ze dan onmiddellijk terug! Je hebt ze niet in alle gevallen zelf gestolen, dus wees niet bang. Er is veel gebeurd in het leven, erg veel slechte dingen.

 

Als je wilt weten wat getallen in jouw leven of in dat van je geliefden hebben aangericht, reken dan je naam maar eens uit. Je telefoonnummer, je woonplaats, geboorteplaats, andere plaatsen waar je gewoond hebt enzovoort. Je beroep, dingen die je graag eet of juist niet …. verzin het zo gek niet of wie weet kun je er iets van leren en dat dan uit je leven bannen.

Ik zet de letters van het alfabet even op een rijtje. Een tabel kan ik niet maken, geloof ik, dus ik doe het even op een letterlijk rijtje:

1 = a, j, s
2 = b, k, t
3 = c, l, u
4 = d, m, v
5 = e, n, w
6 = f, o, x
7 = g, p, y (of ij)
8 = h, q, z
9 = i, r

Om iets uit te rekenen, moet je het reduceren tot één van de getallen van 0 t/m 9, een 11, 22 of een 33. Dus bijvoorbeeld een telefoonnummer: 06-23678001 = 32. 32 = 3 + 2 = 5. Dus zo’n nummer geeft je de mogelijkheid om jezelf te zijn óf het bezorgt je juist allemaal schommelingen in je leven.

Als je dat uitrekent en dan beseft hoe het allemaal op je leven heeft uitgewerkt als een soort ongeziene macht, waar je misschien wel niets vanaf wist, kun je het loslaten. En dan doet het niets meer met je. Je hoeft dus niet te verhuizen als je op nummer 19 woont! Ik moet weg, wens je heel veel plezier hiermee en schrik niet al te erg he! Jaag het maar weg als het vervelend is en treur er niet om.

 

©Sophia Vassiliou 2016

Twitter: @sophyvass   –   facebook/sophyvass   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

4 Comments

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction