Video’s

Eerst had ik mijn video’s hier neergezet, maar dat is niet zo handig. Ten eerste wordt de pagina er zwaar en traag van en ten tweede telt Youtube de mensen die je video’s ergens anders dan op hun website bekijken, niet mee. Daarom lijkt het net alsof ze bijna niet bekeken worden en dat is natuurlijk niet wat ik wil en ook niet wat jij wilt!

Voor jou is het ook beter als je ziet dat ze wél bekeken worden. Dan ben je er zekerder van dat ze inderdaad belangrijk nieuws bevatten en ga je hopelijk ook zelf meedoen met The Healing Key om te genezen van een heleboel dingen door je ijzer aan te vullen op een natuurlijke manier.

Dus deel ik hier vanaf nu mijn Youtubekanaal. Dan kun je zelf de video’s daar vinden. Veel handiger: je hebt ze allemaal bij elkaar daar. Dit is dus mijn kanaal. Zo leert eens mens iedere dag weer dingen bij!

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.