In-companytrainingen

Ik ben begonnen met het verzorgen van lezingen en in-companytrainingen voor bedrijven en organisaties.

De training over hoe u het zelfherstellende vermogen van de mens kunt aanwakkeren in uw patiënten bestaat uit 3 lessen van anderhalf uur. Daarin behandel ik de hersenfuncties die hierbij van belang zijn, welke planten, voeding en kruiden helend zijn en welke niet, hoe u medicijnen kunt maken die echt genezen en voedingsadviezen voor patiënten die helemaal willen genezen van ziektes, klachten, stoornissen en andere moeilijkheden in hun leven.

Niet alles kan genezen, maar de mogelijkheden zijn vaak groter dan we denken. En voor veel patiënten is verlichting of verbetering al iets waar ze niet van hadden durven dromen!

Contacteert u me gerust. Tarieven kunt u binnenkort hier vinden en dit is de contactpagina. Op dit moment is het niet mogelijk om bij mij in mijn praktijk trainingen te volgen.

 

©Sophia Vassiliou

Twitter   –   Facebook   –   LinkedIn  –  Pinterest  –  Instagram

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.