Home

Hoogst aangenaam om je hier op mijn website te ontmoeten!

Je bent op mijn website beland en dat is die van de auteur, spreker en trainer, die mensen op de hele wereld weer helpt genezen van ziektes en ongeluk. Ik doe dat door middel van lezingen, trainingen en begeleiding door middel van het programma “The Healing Key” (de sleutel tot genezing). Dit wil overigens niet zeggen dat je een heel programma door moet werken. Ik hou niet van trucs om aan klanten te komen en die gebruik ik dus ook niet.

Wél heb ik dé sleutel gevonden om weer krachtig, succesvol, geheeld van ziektes en klachten en gelukkig te worden. De methode is heel toegankelijk voor iedereen. Als je niet weet wat de oplossing is, lijkt het onmogelijk om je niet meer naar te voelen en ziek te zijn, dat weet ik. Daar ben ik ook geweest. Maar toen ik de antwoorden vond, werd het opeens gemakkelijk en deze keer was het niet bedrieglijk of paradoxaal: ik ging écht genezen en niet alleen ik, maar mijn cliënten en de mensen in mijn omgeving ook.

Toen recentelijk Jeugdzorg ervoor zorgde dat mijn jongste zoon zonder enige reden op stel en sprong bij zijn vader moest gaan wonen, besloot ik dat ik nog iets anders ga doen. Dat wat ons nu overkomt, is heel veel anderen ook overkomen en dat mag niet meer gebeuren. Het is zeer traumatisch voor zowel ouders als kinderen. Ik ga vanaf nu mensen met hun kinderen helpen. Als lerares en moeder heb ik altijd voor het gezin gestaan en een aantal mensen al bijgestaan bij hun problemen met Jeugdzorg. Ik ben nu dus ook gezinssteun.

Even over de site: je vindt hier pagina’s en artikelen in het Nederlands en in het Engels. Aan je rechterkant zie je een vertaalknop en die zit helemaal onderaan de site nog een keer. Sommige pagina’s zijn in twee talen beschikbaar. Op je telefoon is het ondanks al mijn inspanningen wat lastig om van taal te switchen, maar als je onderaan een artikel klikt op ‘desktop’, gaat het je lukken. Hier is alvast een korte video met introductie en welkomstwoord (nog niet over gezinshulp):

 

Sophia geeft meer om ons dan wij om onszelf geven
(zei een goede vriend over me)

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube   –   Facebook

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.