Kom je mee kijken naar de échte problemen?

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Wéér begin ik met datgene wat ik meestal zeg (maar soms ook wel een keer vergeet): ik onderzoek iets en kom met een conclusie, die volgens mij gedegen is. Als jij daar nog mee verder wilt gaan totdat je overtuigd bent van wat jij denkt dat waar is: mijn zegen heb je. Niets is beter dan nadenkende mensen! Op dit punt gaat mijn hulde naar de Koran, waar het minstens 100 keer in staat: gebruik je verstand en onderzoek de wereld! Ik dring je niets op, maar ik haal onderwerpen wel uit de knup, omdat de meeste mensen daar niet toe in staat zijn.

Afijn, dit gezegd hebbende, ga ik verder met iets waarvan ik denk dat het belangrijk is. Ook als jij een andere mening bent toegedaan dan ik over verscheidene maatschappelijke (enzo) onderwerpen, zou ik heel erg graag zien dat je dit artikel leest. Ik denk namelijk dat twee dingen verhinderen dat we met de hele planeet eens hand in hand samen aan de echte problemen gaan werken: het te kritische denken en het juist helemaal niet kritisch zijn. Ik ga je nu uitleggen waarom ik dat denk en ik zou het heel fijn vinden als je het zou willen lezen en erover nadenken. Wat mij namelijk net als jou te harte gaat, is het welzijn van onze prachtige planeet. En ik denk dat als wij als burgers de vinger precies op de wonden leggen, er wél oplossingen komen en er wél vooruitgang komt.

Waarom zijn er ándere problemen dan we denken?

Hoe dan ook! We hebben hier op aarde wel degelijk een aantal problemen en fikse ook. Toen ik een tijdje geleden het onderwerp chemtrails eens echt goed onder de loep nam, was ik er in het begin van overtuigd dat er toch echt ‘iets van gif ofzo’ uit die vliegtuigen met die malle strepen kwam, zoals een lezer het eens prachtig uitdrukte. Het hele internet zocht ik af naar verklaringen van wat er in de lucht gebeurde en ik belde het KNMI, de WUR (Wageningse universiteit), Greenpeace en nog een boel organisaties op om te achterhalen wat er aan de hand was. Hier en hier zijn de twee artikelen die ik erover heb geschreven.

De vraag of je het met mijn conclusie na twee dagen onderzoek eens bent, vind ik minder belangrijk dan dat je begrijpt dat ik zelf ook verbaasd was dat ik van mening veranderd was. Ik voelde een enorme rust in me neerdalen, toen ik zeker wist dat ik de waarheid gevonden had. Tot zover allemaal leuk! Maar wat er óók gebeurde, was dat ik besefte dat het verhaal over chemtrails het echte probleem dat we wel degelijk hebben hier op aarde, verhulde. Vervolgens ging ik zoeken naar de volgende vraag: wie heeft er belang bij dat we de echte problemen niet zien en niet oplossen? Toen kwam er één iemand naar boven en dat was meneertje George Soros, die je zéker kent.

Ikzelf kon op een ‘aardse’ manier, dus door het internet af te zoeken, niet vinden wat ik tijdens een healing wél kon zien: Soros spekt de Amerikaanse kritische beweging Godlike Productions. Voor wie het niet weet: dat is de godfather van het complotdenken. En niet alleen daarvan, want hij is De Grote Meester (even met hoofdletters vandaag, moet een keer kunnen!) van het omkeren van de waarheid. Maakt niet uit op welk vlak, als ze maar omgekeerd wordt, helemaal binnenstebuiten, achterstevoren én ondersteboven (als dit artikel ooit vertaald moet worden in welke taal ook, zullen deze drie woorden waarschijnlijk wel enige hoofdbrekens kosten).

Ook hiervan heb ik een artikeltje gemaakt en dat vind je hier, mocht het je interesseren. Deze man bezit vele malen meer geld dan de stoutste berekeningen vermoeden en hij spekt allerlei politieke en geloofsorganisaties. Ik heb een vermoeden dat Bill Gates arm is vergeleken bij Georgie. Alles wat hij doet, is een dekmantel voor weer iets anders en niemand heeft zelfs maar een vermoeden van de omvang van wat deze man allemaal uitspookt. Ik zag in die healing ook dat hij achter IS zit (die organisatie spekt) en dan bedoel ik niet dat eerste clubje fanatieke en redelijk onschuldige moslims dat een paradijsje wilde stichten in noord-oost Syrië, maar het tweede, gesmede IS, dat mensen zomaar onthoofdt en gruwelijk huishoudt in het Midden-Oosten. En dit zijn alleen maar voorbeelden.

Toen ik dát gezien had en zeker wist dat het waar was, schrok ik wakker. Ja, dat wat je ziet als je helderziend kijkt, is lang niet altijd waar en dat wat er ‘van boven’ allemaal aan je toevertrouwd wordt, is ook in 99% van de gevallen onzin. Maar op de dag van die healing zag ik letterlijk dat Soros zichzelf in IS had vastgemetseld. En in dat Godlike Productions, in de aloë verabeweging en zelfs in het hele netwerkmarketen waar zijn vrouw de grote dame van is, in de Satanskerk (niet die van de verkrachtingen, maar die waar de rijke elite vaak lid van is) en zo nog een heleboel organisaties. Hij koopt hele landen om met de eis om een bepaald beleid te gaan volgen, dat hen de afgrond in helpt. Hoe denk je dat mijn geliefde vaderland Griekenland kapot is gegaan? Jaren ’90: George Koskotás, leerling van zijn naamgenoot George Soros.

Als je de wereld wilt helpen, help me dan uitzoeken wat je kunt vinden over George Soros’ activiteiten. Ik vond zelf dat hij allemaal kerken spekt, regeringen, banken … maar niets over IS en Godlikeproductions. Die praten juist heel negatief over hem, maar dat kan Soros niets schelen. Ik ga je straks vertellen wat zijn plan is. Dat is iets anders dan wat we met z’n allen konden vermoeden tot nu toe en we kunnen daar samen prima een stokje voor steken.

Als ik zeg dat het verhaal van de chemtrails niet waar is, dan zeg ik dat niet omdat ik gelijk wil hebben. Omdat ik denk dat ik een Grote Mevrouw ben, die het wel even allemaal weet. Als ik zeg dat het klimaatprobleem toch waar is, dat vaccins niet het grote farmaprobleem zijn, als ik zeg dat buitenaardsen niet bestaan en er dús hier op aarde mensen zijn die ufo’s bezitten en laten rondvliegen … dan zeg ik dat allemaal omdat ik graag de problemen wil oplossen. En ik weet dat jullie die dit lezen, dat ook willen. Haak daarom alsjeblieft niet af, maar lees dit artikel uit – sorry als het saai is – en wijd er een paar gedachten aan.

De nepproblemen en de echte

Ik noem je hier de problemen waar we in dienen te geloven en dan welk echt probleem erdoor verhuld wordt. Dat verhullen is niet altijd expres gedaan en al helemaal niet door de overheid. Die probeert net als wij het beste te doen, maar kijk eens: het geld van de Soroslobby lonkt en iedereen heeft schulden … Als je dit schema hieronder leest, zul je zien dat zowel ‘reguliere’ als ‘complot’mensen in de nepproblemen getuind zijn. Wees niet boos op jezelf of op mij, maar sta op en help mee:

Het nepprobleem Het echte probleem Nog een echt probleem
chemtrails: moedwillige uitstoot van chemicaliën door overheidsorganisaties er wordt te veel gevlogen er is te veel uitstoot door industrieën
vaccinaties die gevaarlijk zouden zijn psychofarmaca: die zijn écht gevaarlijk antibiotica: dat zijn de échte monddoodmakers
Poetin is een dictator Poetin sluit juist vrede in de wereld en begint eerlijke internationale handel Dit is een ‘probleem’, omdat andere regeringen jaloers zijn dat ZIJ dit idee niet bedacht en vooral uitgevoerd hebben
Niet-moslimlanden moeten islamitische feesten en hoofddoeken accepteren / overnemen Een vrouw is niet vrij met een hoofddoek op! En niemand draagt zo’n ding vrijwillig Wij raken onze cultuur kwijt. Moeten nu verplicht zeggen dat Sinterklaas een Turk was (in zijn tijd waren er nog geen Turken in Klein-Azië) en onze culturele uitingen raken op de achtergrond. Cultuur is een rugsteun voor mensen en is heel hard nodig!!! Nieuwkomers in ons land moeten zich aanpassen en dan zijn ze ook gewoon welkom
Er zijn geen twee, maar drie geslachten. Genderneutraliteit is gebden Nee: er zijn er twee en iemand die even niet weet wat hij of zij is, mag daar hulp bij krijgen, maar niet eisen dat we de wereld omdraaien

 Het probleem hier is dat mensen depressief worden, net als met het in complotten denken: ze voelen zich nergens meer op hun

gemak en verliezen hun denkvermogen. Ze voelen alleen nog en daar word je ongelukkig van en eenzaam

Er zijn buitenaardsen en die komen ooit op een dag om ons te helpen Nee, er zijn geen buitenaardsen. Er is alleen leven op aarde! Ufo’s komen dus van hier en we mogen uitzoeken van wie ze zijn en wat ze doen WIJ moeten opstaan om onze problemen ZELF op te lossen. Niet doelloos wachten totdat de groene mannetjes het komen doen. We wachten al 40 jaar en dat is alleen in het belang van Soros en zijn kliek van rijkelui
Er is geen klimaatprobleem! Helaas: het is er wél, maar niet alleen dat: we hebben een gigantisch milieuprobleem en dat moeten we hier en nu oplossen Plastic verpakkingen die niet te recycleren zijn, gigantische uitstoot van zware metalen van industrieën (en niet van vliegtuigen!), ja de temperatuur stijgt toch echt: we moeten ecologisch gaan leven

 

De foto helemaal bovenaan dit artikel is genomen in Hebei, een stad gelegen op zo’n 100 km van Bejing in China en is helaas echt. Mensen lopen daar met monddoekjes op, vanwege de vervuilde lucht. De Chinese president Xi Jinping wil echt wel werken aan het milieu en graag ook, maar dat is heel moeilijk met zo’n ongebreidelde economische groei in zijn land. Hieronder de oude stad Shanghai als een voorbeeld van waar we (denk ik) liever naar toe willen in de toekomst.

En nog een paar prachtige foto’s van hoe een stad ook kan zijn, als er niet te veel milieuvervuiling is. Hieronder Kastoriá, Griekenland:

Ons eigen Nederland: dit is in Noord-Holland. Prachtig, niet?

Bij een mooie wereld hoort ook mooie muziek. De laatste tientallen jaren is de muziek vreselijk afgezakt en ik vind sowieso westerse muziek vaak (niet altijd) wat slapjes. Daarom heb ik hier zigeunermuziek vol met kleine nootjes en vol vrolijkheid en daarmee sluit ik dit artikel af. Ik hoop dat je mee wilt doen om de échte problemen van de wereld te helpen oplossen. Als we dáárvoor lobbyen, zonder iemand voor het hoofd te stoten of buiten te sluiten, komen we er wel, bij die mooie wereld!

Ik heb hier iets echt prachtigs voor je: The Budapest Gypsy Philharmonic Orchestra. Ooit gedacht dat er een echt filharmonisch zigeunerorkest bestond? Nou, hier zijn ze dan hoor! Wat ze spelen, geen idee, maar het vult gewoon je hart op met schitterende klanken en ze lopen heerlijk chaotisch door elkaar, waar ik persoonlijk erg van hou:

 

©Sophia Vassiliou

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn  –  Pinterest  –  Instagram

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

2 Comments

 1. Beste Sophia,

  Volgens mij is het egoïsme van de mens het werkelijke probleem op Aarde en George Soros geeft dat enkel aan. Hij is wellicht het zwarte punt in het witte gedeelte van het symbool ying en yang, net als Buddha of Jezus het witte punt in het zwarte gedeelte zijn geweest… Het werkelijke probleem, als je van een probleem kunt spreken, houdt op als ieder zijn eigen egoïsme overstijgt en zijn verantwoording neemt, want alleen dan maakt George Soros geen kans. Zolang er iets buiten ons zelf aangewezen wordt als het probleem, verspreid het probleem zich alleen maar uit, omdat men dan uit egoïsme handelt en niet zijn verantwoording neemt. Mensen daarvan bewust maken op een vriendelijke manier draagt in mijn beleving bij aan het oplossen van het probleem, als je over een probleem kunt spreken dan. Alles veranderd en duurt eeuwig, dus wat maakt het uit? Gaat het niet om het ervaren van het leven met alles wat daarbij hoort? Als alles is opgelost en er is geen probleem meer, wat blijft er dan nog over? Neemt niet weg dat een leven op Aarde een stuk fraaier verloopt als men zover is.

  Mijn gedachte en mijn gevoel geeft aan dat het universum bruist van het leven. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe jij te weten bent gekomen dat er alleen maar leven op Aarde is, zodat je hier zo stellig in kunt zijn? Jasper

  1. Beste Jasper,

   Onderzoek maar voor jezelf! En accepteer daar dan bij dat dingen heel anders kunnen zijn dat je denkt of voelt 🙂 . Aanvaard de waarheid die je vindt, neem er verantwoordelijkheid voor. Dan ontdek je wel hoe het leven en alles in elkaar zit
   Groetjes, Sophia

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction