En nu gaan we het nieuwe jaar maken!

Hoe erg is een stukke telefoon? 🙂

Hoe bij jou het nieuwe jaar begonnen is, dat weet ik niet. Maar hier bij ons begaf eerst de batterij van mijn mobiele telefoon het. Eén van onze computers lag al een tijdje ‘aan diggelen’ en gisteravond ging mijn laptop ook voor de bijl. Nu ben ik niet voor een kleintje vervaard en ik word al jaren dwarsgezeten door allerlei mensen, die vinden dat ze me mogen tegenwerken, door met die vervelende krachten te wensen dat mijn spullen stuk gaan. Ze weten inmiddels dat dat dan ook gebeurt en als ze in het verleden iets gedaan hebben wat nog niet is gebeurd, dan kan ik dat een hele tijd tegenhouden, maar op een dag ga ik eraan. Vandaag dus!

Ja, dat is hoe zulks gaat. Gisteren bedacht ik me opeens dat allerlei mensen die ik ken op Facebook, het voor elkaar boksen om hun bedrijfspagina van naam te veranderen. Dan kan ik dat óók, dacht ik en inderdaad: ik kon het ook. Mijn pagina ‘Gouden Era’ heet nu ‘Sophia Vassiliou’. Een beetje onhandig, want zo heet ik zelf ook, maar op 6 januari mag ik de naam weer wijzigen en dat ga ik doen ook :-). Nu had ik rond de 1050 ‘likers’ voor die pagina he. Nou lieve lezertjes, toen ik aankondigde dat het weer veilig voor me is om healings te geven, gingen er zo 40 weg. Binnen een paar uur!!! Als je me niet wilt volgen, kun je ook gewoon naar mijn pagina gaan en gelijk bovenin aangeven dat je me wel leuk vindt, maar me niet wilt volgen. Mooie deal, niet?

Nu heb ik hier een tip voor je mobiel. De batterij van mijn mobiel heb ik 24 uur lang in de diepvries gelegd, zodat hij helemaal leeg werd. Daarna heb ik hem volledig laten opladen en nog een tijdje langer dan nodig was. Als ik geluk heb, raakt hij nu minder snel leeg. Dit kun je gewoon doen als je batterij gauw leeg is. Niet de hele telefoon in de vriezer smijten he! Alleen de batterij. Werkt het niet, dan kun je het nog een keer 2 hele dagen lang proberen. Werkt het dan nog niet, dan heb je echt een nieuwe batterij nodig.

Met de twee computers heb ik net zolang zitten fröbelen totdat ze het weer deden. Wat ik allemaal gedaan heb, weet ik niet meer, want ik ben heel snel en doe altijd van alles door elkaar heen en na elkaar. Net zolang totdat ik mijn zin heb, alleen weet ik dan vaak niet wat nou de doorslag gegeven heeft. En dat is helemaal niet erg, want tegen de tijd dat het weer gebeurt, ben je dat toch weer vergeten. Dit zal me nog wel een paar keer overkomen, ben ik bang. Er waren zóveel mensen woedend, toen bleek dat ik in healings dingen kan die anderen niet kunnen …

Mensenlief, iedereen had dit van mij mogen kunnen! Echt hoor, want wie wil nou de enige zijn die iets kan, wanneer de planeet in brand staat? Maar mensen hadden nu eenmaal zelf dingen gedaan, waardoor ze dit niet meer konden en dat kon ik niet meer veranderen. Veel mensen deden foute dingen, zoals het sturen van ziektes en andere klachten naar anderen. Als jij daar een stokje voor had kunnen steken, weet ik zeker dat je dat ook had gedaan. Toch?

Niemand kan meer genezen, nóg steeds niet. Ja, we kunnen die toverdoos van je leeghalen en iedere keer voel je je dan een stuk beter. Absoluut en bepaalde klachten kunnen ook echt verdwijnen hoor! Maar écht helemaal genezen lukt zelfs nú nog niet. Alleen dus zorgen dat je niet wéér ziek kunt worden van hetzelfde en langzamerhand de symptomen eruit werken is wat mogelijk is. Ik ben er eerlijk over, want waarom zou ik liegen? Een ander kan je vertellen dat hij of zij wél kan genezen, maar dat is niet waar. Niemand kan dat, ook artsen niet en zelfs God niet. Was het maar waar: dan ging ik vandaag nog ander werk doen! Echt!

Dit gaan we dit jaar doen

Ik ben al zeveneneenhalf jaar bezig om die toverdozen overal leeg te halen. Dus om alle troep van 25.000 jaar lang dat mensen verboden krachten hebben gehad en misbruikt, op te ruimen. Ik heb hoop dat we écht kunnen gaan genezen in 2017. Of dat lukt, weet ik niet, want ik ken de toekomst niet. Die staat ten eerste niet vast en ten tweede weet ik de dingen die wél min of meer vaststaan, ook niet zeker. Dus ik ga niet speculeren.

Wat ik wél ga doen, dat is doorgaan met je motiveren. Dat doe ik niet meer in nieuwsbrieven, want ik heb zelf nog steeds moeite met de e-mail. Ik gebruik mijn mail alléén voor inlogdoeleinden, dus mocht je mijn adres ergens vinden: gebruik het alsjeblieft niet. Ik kijk er nooit op en reageer nergens op. Artikelen deel ik op Facebook, Twitter en LinkedIn, waar je me kunt volgen en dat kan ook via de mail. Zoals je ziet, doen niet veel mensen dat laatste, maar het kan prima! Via de social media heeft mijn blog tegen de 800 volgers momenteel. Hij werd de afgelopen week tussen de 200 en 450 keer per dag bezocht en dat aantal stijgt met de week. Daar staan we momenteel.

Lekker fikkie stoken

De tips en ideeën die ik nu heb, zijn lang niet meer zo ‘spiritueel’ als eerder. Misschien heb je dat opgemerkt! Natuurlijk is het gaaf om kleurtjes door je heen te laten gaan, een fikkie te stoken met kruiden erin en dat soort dingetjes. Maar als ik iets met je deel, dan wil ik dat dat nú optimaal werkt. Nú word je niet meer ziek van welke straling ook, om maar een voorbeeld te noemen. Stop je mobiel gerust in je broekzak: er gebeurt niets! Dat is al járen geleden verholpen. Als je dus van die nare vage klachten hebt, dan komt dat hoogstwaarschijnlijk niet daardoor.

Er zijn nu ándere oorzaken voor alles. Een mineralentekort kun je nog steeds hebben en die zijn verrekte moeilijk weer aan te vullen, als je van die mensen in je hebt zitten, die ze gelijk weer uit je wegtrekken, om maar een voorbeeld te noemen. Ik kan al die figuren niet in één keer wegkrijgen, want ze zitten allemaal in aparte ruimtes hun ding te doen. We mogen allang blij zijn dát ze weg kunnen, want dat was überhaupt niet mogelijk in de laatste duizenden jaren.

Ik beloof je dat er niet veel is wat ik vervelender is dan het volgende te moeten constateren: als je beter wilt worden van welke ziekte of klacht ook, zul je geesten moeten trekken. Díe houden je genezing tegen, of je het nou gelooft of niet en of je het nou leuk vindt of niet. Mij wordt toch ook niet gevraagd of ik dit werk wil doen? Het moet gebeuren en ik ben er heel goed in, dus nou vooruit maar. Ik denk dat dit je oplossing is als je dus vooruitgang wilt boeken. Bij de meeste mensen is het niet zoveel werk, maar tot nu toe kwamen nagenoeg alleen mensen met een groot probleem bij mij. Daardoor kon ik niet bogen op snelle resultaten bij mijn cliënten. Toch is het waar en ik werk snel, doordat ik alles zie wat ik doe en me kan verplaatsen in die wereld waar dat tuig zich ophoudt.

Dit is mijn oefening voor je vandaag: schrijf maar eens op waar je allemaal mee zit. Netjes op een pampier en hang dat maar eens op je mededelingenbord. Ergens waar niet iedereen het gelijk ziet en waar het kan blijven hangen, zeg maar. En zó dat je het later nog kunt lezen (zeg ik als mens met een vréselijk handschrift). Verzin maar eens een oplossing voor ieder punt op je lijst en schrijf die ernaast. Ga maar proberen wat je kunt om het weg te krijgen en noteer het als je denkt dat het weg is. Rood als je het niet zeker weet, oranje als het er verdraaid veel op lijkt dat het weg is en groen als het echt weg is. Of andere kleuren, dat kan uiteraard ook. Als je maar weet hoe je het gedaan hebt! Ja, ik weet hoe dat is hoor, als je altijd alles vergeet. 🙂

Spreek met jezelf af wanneer je op je lijst kijkt. Bijvoorbeeld één keer per week of één keer per maand. Noteer iedere keer waar je je nu bevindt in het geval van iedere klacht. Laat al je kennis er maar op los en je mag mij altijd vragen om de boeven eruit te trekken. Niks hoeft, maar het is één van je opties.

Op deze manier maak je je klachten grijpbaar en overzichtelijk. Plus je raakt gemotiveerd en raakt de moed minder gauw kwijt, als je het overzicht erin houdt. Ik wens je er ontzettend veel succes mee en ga koken. Ja, het zijn aardse dingen die nu werken! Zelf ben ik daar heel blij mee, maar misschien jij niet. Het wordt er allemaal wel meer handelbaar door, als ik eerlijk ben. Plus het betekent dat er inderdaad vooruitgang zit in het opruimen van de troep in ons en om ons heen! Iedere keer is er iets anders wat werkt. Beter bewijs is er niet.

 

©Sophia Vassiliou 2016

Twitter: @sophyvass   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction