Einde en een nieuw woord

Zo. De laatste Delilael bij mijn weten wordt sinds gisteravond uit mijn lever en bijnieren gehesen. Madam is zoals gewoonlijk te lui om er gewoon zelf uit te komen.

Wat dit betekent? Dat het tijd is voor een nieuw woord, want we gaan van nu af aan delilaelvrij door het leven. Ik wilde er eerst delilaelloos van maken, omdat het woord ‘lozen’ daar zo mooi in zit. Maar daarna bedacht ik me dat in de woorden hopeloos, werkeloos en uitzichtloos, maar ook zelfs ‘daar was eens een meisje loos’ iets ontbreekt. Als je hopeloos bent, wou je immers dat je wél hoop had? Dat is in dit geval beslist NIET het geval en dus koos ik toch voor delilaelvrij.  Dan heb je ook nog het zelfstandig naamwoord delilaelvrijheid, wat toch wel erg plezierig klinkt, vind je niet? Het mag officieel toegevoegd worden aan de Nederlandse taal en aan de Van Dale-woordenboeken, hoewel het over een tijdje natuurlijk ook weer geschrapt dient te worden uit de taal. We moeten ons dit mens niet te lang blijven heugen! Dat staat een zorgeloze toekomst immers in de weg en dat is niet wat we willen.

Ik moet verder, heb een drukke dag. Maak er maar een mooie dag van en leef maar alsof ‘t mens er niet meer is! Dan weet je in ieder geval hoe dat is en dat is nou waardevolle kennis! Ik geef je nog geen feestmuziek, want die komt als alles echt verdwenen is. We zijn er bijna. Het mens is inmiddels uit me, maar er komen nog witte slierten achteran. Wat ze nu weer op d’r kerfstok heeft gehad …

 

©Sophia Vassiliou 2016 – 2017

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

 

3 Comments

 1. Schrijf ik dat het eindelijk afgelopen is – dus dat de laatste Delilael er nu uit is – en dan leest bijna niemand het! Mooie boel is dat. Dit moet je lezen!!!! Dit is het nieuws waar je al die jaren op gewacht hebt. We zijn écht aangekomen bij de wortel: Delilael = Satan, die erbij geroepen werd toen ik als baby verkracht werd. Toen heeft ‘t mens kans gezien om me riant te vervloeken en met mij die 32 engelen en via mij de rest van de wereld. En dát gaat nu weg!!!

  Dat wat ze in Atlantis heeft geflikt, gaat gelijk op met de rest en ook in stukken weg. Dáárvan gaat nu ook het laatste weg, terwijl er allemaal van dat verblindend witte spul uit me komt. Dat is nou magie en als dat eruit komt, betekent dat niet alleen voor mij iets, maar voor iedereen!!!

  1. Bravo Sophy!
   Lees je artikelen elke dag hier aan de andere kant van de wereld.
   Ook andere websites zeggen dat het einde nu gekomen is en dus dank voor je doorzettingsvermogen dat het mogelijk heeft gemaakt binnenkort die nieuwe era te beginnen! Champagne!
   Groet van Yo

   1. Merci Yo! 🙂
    Wat leuk dat je van zover mijn artikelen leest! Wow. Ja het einde van het kwaad is in zicht en dat werd tijd ook! Laat de fles champagne nog maar even dichtzitten, maar hou hem bij de hand 😀
    Breng mijn groeten maar over aan de andere kant van de wereld!

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction