Bayer huwt Monsanto – oplossing voor chemtrails

Eerste chemtrails bij ons in maanden

Het was al in september in het nieuws, maar toen waren wij druk met de verhuizing. Ik heb het nieuws gemist en misschien jij ook wel. Of wil je het nog even een keer lezen: Bayer heeft afgelopen september voor 66 miljard dollar het grootste zadenbedrijf ter wereld Monsanto gekocht. Bayer maakt landbouwbestrijdingsmiddelen en tezamen zijn ze – mijns inziens – een gevaarlijk paar. Hier kun je lezen over de overname.

Wat ik zo vreemd vind, dat is dat er toch overduidelijk iets in de lucht wordt gespoten, waarbij er in vierkanten af en aan over een gebied wordt gevlogen. Vervolgens waaieren de sporen uit. Dat gebeurt niet met andere vliegtuigsporen, wat opvalt. Na het spuiten is de lucht lichtblauw met sluierbewolking en een paar uur later is er zelfs dichte bewolking met vaak regen. Verschillende mensen in Wageningen die het een en ander hebben gestudeerd wat met planten en landbouw te maken heeft, hebben me wel eens verteld dat ze regenwater hadden verzameld en dat naar het laboratorium van de universiteit hadden gebracht om te zien wat er nou eigenlijk in zat. Het loog er niet om: barium, aluminium en kwik.

Wat die mensen me óók vertelden, was iets wat ik tot nu toe niet snap: vaak zaten er op verschillende tijden andere zware metalen in dat geteste regenwater.

Ik heb daardoor een nogal donkerpaars vermoeden dat alles wat we menen te weten over chemtrails, maar zo ongeveer voor de helft klopt. Doordat ik etherische wereld in kan en daardoor nog wel eens een klein beetje informatie van daaruit kan meenemen, weet ik nog weer dingen die anderen weer niet weten. Dat gaat over wat mineralen – en dus ook metalen – echt voor werking hebben. De wetenschap weet daar maar weinig van en met mij samenwerken om de waarheid eens goed te achterhalen, daar is men niet zo van gediend.

In ieder geval ben ik er na heel erg veel gelezen en gehoord te hebben én in die bovenwereld te zijn geweest, wel van overtuigd dat dat wat er gespoten wordt, landbouwgiffen zijn. Dat mensen bewust monddood gemaakt worden, is denk ik niet waar. Dat gebeurt namelijk door het gebruik van antibiotica en die krijg je ook via je drinkwater binnen. Ik weet het niet zeker, maar vermoed eigenlijk niet dat men er in de wetenschap van op de hoogte is, dat antibiotica op je bewustzijn werken. Is dat wel zo, dan zijn het écht duivels, maar daar ga ik niet zomaar zonder bewijs vanuit. Dat moet je me maar vergeven!

Het is alweer bijna opgelost
Deze foto is uit Wageningen en heel duidelijk!

In de lucht worden dus landbouwgiffen gespoten en dat is de reden waarom er hier in Friesland bijna niet gespoten wordt. Er is hier namelijk niet veel landbouw, alleen een beetje in kassen. Verder overal waar je kijkt koeien en schapen 🙂 . Vandaag zijn na 5 maanden de eerste chemtrails te zien. Als het al chemtrails zijn. Ik zal even een foto maken. Het is geloof ik vanochtend gebeurd en nu alweer bijna weg. Het is wel erg uitgewaaierd en dus kunnen het chemtrails zijn. Er werd vanochtend wel in vierkanten boven ons gebied gevlogen. Maar er is een vliegveld van het leger hier in de buurt en als die er weer eens op losgevlogen hebben, dan ziet de lucht er ook niet al te gezond uit.

Als nu het grootste zadenbedrijf ter wereld met het grootste bestrijdingsmiddelenbedrijf ter wereld samengaat, wat krijg je dan? Het zijn allebei zeer omstreden bedrijven. Monsanto maakt expres steriele zaden, zodat boeren – ook arme in India enzovoort – ieder jaar nieuwe moeten kopen. Ik weet niet wat jij daarvan vindt, maar ik vind dat grove schande. Als die mensen meer geld hebben, gaan ze andere dingen kopen en die kun je dan maken bij Monsanto in plaats van altijd maar weer van die negatieve dingen!

Het idee van landbouwgif dateert van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Er was allemaal ‘gif’ over uit de wapenindustrie en men wist niet wat ermee te doen. Toen kreeg iemand van Bayer het idee om het maar over het land te spuiten. Helaas was het gevolg dat de gewassen inderdaad sneller, groter en glimmender groeiden en daar waren wel oren naar. Jammer … en hoe stop je nou zo’n gigantische industrie? Het is voor de politiek een enorm probleem, dat onoplosbaar lijkt. Hoeveel duizenden mensen worden er wel niet werkeloos, als je stopt met het spuiten van landbouwgif? En hoe erg gaan die geldmagnaten stuiteren? Aan de andere kant is er de vraag hoelang de politiek het nog volhoudt om de chemtrails te blijven ontkennen? Mensen zien ze toch …

Idee voor oplossing

Ik denk zelf dat die bedrijven best opgedoekt kunnen worden en vervangen door bedrijven, die helemaal schone zonnepanelen en windmolens maken. Laat ze maar eens onderzoeken hoe ze die kunnen maken zonder die uiterst vervelende stofjes erin te verwerken, die er nu in zitten! Colombo-tantaliet in mobiele telefoons bijvoorbeeld, dat onder niet echt leuke omstandigheden uit Congo wordt gedolven en geïmporteerd. Neodymium in windmolens, dat ook onder vreselijke omstandigheden uit China wordt gehaald. Cadmium in zonnepanelen. En dat is wat ík weet.

Er is vast nog wel meer te ontdekken en te vervangen. Ik spui alleen maar mijn oplossing om daarmee te zeggen: er zijn oplossingen voor het chemtrailprobleem. Ja, chemtrails zijn werkelijk een miljardenbusiness. Waarom denk je dat Monsanto zóveel geld waard was? Het was de duurste overname ooit, begreep ik.

Ik denk dat je nu wel weer een fikse stoot energie gehad hebt om je dag af te maken. Een mooi idee om de chemtrails te stoppen, dat is toch mooi? En misschien weet je er meer van dan ik – niet zo moeilijk! – en krijg je nog weer een beter idee. Dat is de bedoeling! Fijne dag.

 

©Sophia Vassiliou 2016

Twitter: @sophyvass   –   Facebook   –   LinkedIn

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, die vrij van copyright zijn, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn weblog en website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction